opvoeden vakantie consult

De vakantie komt er weer aan, waardoor het opvoeden misschien ook voor extra uitdagingen in je gezin zorgt! Ritmes zijn anders, bedtijden worden misschien wat verlaat, kinderen worden onrustiger of moeten worden ondergebracht i.v.m. werk van ouders. Dit alles kan onrust veroorzaken waardoor kinderen even uit balans raken. En wat jou, als ouder, andere of extra uitdagingen geeft…

Ouderschap, je moet het maar kunnen!! In Nederland word je goed voorbereid op de bevalling; je gaat naar de verloskundige voor controles en allerlei vragen rondom de geboorte. Er bestaan puf-cursussen en borstvoedingsvoorlichtingen. Je kan er allerlei boeken over lezen en internet heeft ook bakken met informatie. Genoeg ter voorbereiding dus!!

Ik vind het ook erg belangrijk, want je hebt (vooral bij een eerste kindje) geen idee wat je te wachten staat! Dus voorbereid worden voor wat er komen gaat, is erg fijn!
Maar ouder zijn en opvoeden; dat moet iedereen maar kunnen… Je wordt begeleid door consultatiebureaus, maar ook dat is maar kortdurend en vaak is er niet heel veel extra tijd. Ook heb ik zelf vragen gehad waarbij het antwoord dat ik kreeg, nou niet heel bevredigend was…

Daarom wil ik jullie zo graag helpen! Ik zeg het zo vaak; we moeten allemaal maar kunnen opvoeden, terwijl we hier eigenlijk niet op voorbereid worden… We doen maar wat, proberen wat uit, lezen op het internet en kabbelen weer verder. Soms helpt het, maar soms ook niet en wordt het gedrag van je kind erger of laten we het maar gewoon gaan.

Ik wil je helpen, door samen in kaart te brengen wat er speelt en inzicht te geven in de ontwikkeling van je kind en wat hij van jou nodig heeft (en vraagt)…

Juist nu de zomervakantie er weer aan komt en het soms toch wel als een andere periode in het jaar voelt, zie ik dat veel ouders uitdagingen ervaren. Om je een beetje over de streep te helpen, heb ik voor de maand juli een aanbieding!! 

Een consult van normaal €75,00 per uur, is tijdens de maand juli nu €65,00!!

Je kan me altijd bellen, ook om jouw situatie te bespreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *