cursus beginnend ouderschap

Ben je zwanger, heb je verlof en wil je een laatste boost met praktische tips? Aan de hand van een inzichtelijke tijdlijn met alle fases leer je wat je te wachten staat tijdens het eerste jaar met je kind.

Schrijf je nu in voor de
Cursus Beginnend Ouderschap!

Het blijft toch gek… Iedereen is naar school geweest, heeft gestudeerd, cursussen gedaan en maakt zich een vak eigen. Maar als je een kind krijgt, verwacht iedereen dat je dit gewoon maar kan. Je weet precies wat jullie moeten doen als nieuwe ouders. Jullie herkennen meteen de verschillende huiltjes van je baby en dus weet je precies wanneer hij honger heeft, een vieze broek of het koud heeft of gewoon wil knuffelen… NEE DUS!

Ik heb zelf enorm gemist wat ik precies kon verwachten van het eerste jaar toen ik zelf zwanger was van mijn zoon. Ik moet ook eerlijk zijn; ik houd van controle! Als ik een plan heb, weet wat ik kan verwachten en als ik daar alvast wat ideeën over heb, voel ik me zekerder. En een ding wist ik wel; ik wil me zeker voelen! Want dan sta ik in mijn kracht en dan kan ik de dingen (beter) aan.
Dus wilde ik graag meer zicht op wat er komen gaat. Ik wilde mezelf, nu ik nog geen kindje op de wereld had gezet, voorbereiden op verschillende fases en wat ik dan kon doen om het te makkelijker voor mezelf en m’n baby te maken.

Ik kan zeggen, dat ik na twee kindjes, helemaal achter mijn visie sta. Mijn kindjes sliepen allebei snel in hun eigen bedje en pakte, met de laatste avondfles, als snel een hele nacht. Na vier maanden voelde ik dat ik een stuk van mijn “normale” leven terug had. Al was dat maar, omdat we allemaal goed sliepen! Het ritme overdag zat er al snel in en dat gaf niet alleen mij, maar ook mijn partner zekerheid. We konden snel checken hoe het kwam dat ons kindje huilde en daar dan ook naar handelen.

Wil jij weten wat je kan verwachten het eerste jaar?
Waarbij voorop staat dat jij je als moeder zeker(der) voelt.

– En weet wat je kan doen als je baby huilt
– Als het je baby niet lukt om te slapen
– Of als hij krampjes heeft
– Maar ook wanneer je kan toewerken naar doorslapen
– Hoe en wanneer je eerste hapjes geeft
– Waarom na je vier maanden meer lucht in het ritme zal ervaren
– Wat je moet meenemen als je op pad of vakantie gaat

Daarom heb ik een korte cursus geschreven. We gaan anderhalf uur met een lekker theetje luisteren naar verschillende fases van het eerste jaar van je baby. We zullen het hebben over verschillende uitdagingen en je krijgt praktische tips.

Is het voor jou een mooi vooruitzicht dat je kindje gaat doorslapen als hij hier aan toe is?
Wil je aan de hand van schema’s een houvast hebben in je dag en snel werken aan een ritme?
Wil je samen met andere aanstaande mama’s sparren over wat komen gaat?
Wil je voors en tegens van borstvoeding, flesvoeding, e.d.?

De cursus duurt 1,5 uur en je krijgt een lekker kopje thee met wat lekkers. Voor deze bijeenkomst vraag ik €39,95 per persoon.

Meld je nu aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *