ouder-challenge: 4 praktische opvoed-uitdagingen

Uit ervaring in mijn praktijk weet ik dat ouders tot veel meer in staat zijn dan ze soms zelf denken. Alleen al bewust worden van hun eigen gedrag richting kinderen kan leiden tot de verandering die je zoekt. Niet alleen omdat je zelf bewust bent, maar juist ook omdat je kinderen dat merken! Daarom wil ik met jullie een challenge aangaan.

Doe gratis mee
Wil jij iets veranderen in jullie interactie thuis? Top! Ik nodig je graag uit om mee te doen met de ouder-challenge. Je krijgt dan van mij de komende maand elke week een kleine opdracht en een paar tips. Je kunt de opdracht thuis uitproberen en kijken wat het oplevert.

Praktische informatie

  1. De maand mei staat voor; kijken naar je eigen handelen als ouder en de interactie binnen het gezin onder de loep nemen.
  2. Ik zal discreet met je gegevens omgaan: er zullen geen gegevens worden verspreid. Dit is vertrouwelijk en blijft alleen zichtbaar voor mijn praktijk.
  3. De opdrachten die je ontvangt zal je zelf uitvoeren, op een moment in de week die voor jou goed uitkomt.
  4. Je kan tijdens de challenge contact met me opnemen. Loop je ergens tegenaan, heb je vragen of wil je hulp? Bel of mail me!
  5. Nogmaals, er is alleen contact met mij als jij dat wil!
  6. Ik hoop met deze challenge te bereiken dat je je gedrag als ouder eens kritisch nagaat. Welke strijd ga ik aan, welke laat ik gaan? Wat doet dat met mijn kind? Hoe pakt mijn partner eigenlijk situaties aan en hoe reageert mijn kind daar op? Wat gebeurt er in ons gezin (en met de dynamiek) als er iets verandert?
  7. Aan het einde van de challenge zal ik een blog schrijven over mijn eigen bevindingen. Ik zou het leuk vinden te horen wat jij ervan hebt geleerd, hoe je het hebt ervaren en wat er misschien wel verandert is voor jezelf, je ind of je gezin.

Wat levert deze challenge je op?
– Positief opvoeden
– Maak opvoeding bespreekbaar (met je partner)
– Bekijk je relatie met je kind
– Meer zelfvertrouwen in je eigen opvoeden
– Meer duidelijkheid in je communicatie
– Wat meer tijd inbakeren voor jezelf (en wat dat met en voor je kind doet!)

Meld je hieronder gratis aan!