Lorraine heeft een hele ontspannen en luchtige benadering, waardoor je je als ouder op je gemak voelt om te bespreken waar je tegenaan loopt, ook als dat om kwetsbare onderwerpen gaat. Ze stelt op een open manier vragen; waardoor ik situaties anders ging bekijken en ik nieuwe mogelijkheden zag. Lorraine komt direct met praktische adviezen, die ik kon toepassen en die ook heel goed werkten! Hierdoor kwam ik ook op een andere manier in gesprek met mijn man over hoe we het kunnen aanpakken met onze zoon. En hier kan ik op bepaalde momenten met mijn kinderen, net een andere aanpak kiezen waardoor ik niet in een strijd kom en ik ook een leukere moeder ben.
Omdat Lorraine heel veel humor heeft en het plezier zo doorklinkt in haar coaching, hebben we ook zo veel gelachen tijdens het traject. Dat maakt het extra fijn om met Lorraine te werken.”
Tess
(moeder van zoon 8 jaar & dochter 5 jaar)

Lorraine is een bevlogen orthopedagoog. Ze komt met voorbeelden en tips die meteen in de praktijk gebracht kunnen worden. Fijn om met een expert te kunnen overleggen over de dynamiek binnen ons gezin.”
Helga
(moeder van dochter 5 jaar, zoon 3 jaar & dochter 1,5 jaar)

Lorraine zit boordevol fijne, praktische tips en ik mocht alles aan haar vragen. Ze luistert goed, denkt mee en vindt niks gek of raar. Lorraine heeft een kordate aanpak en is tegelijkertijd eindeloos lief voor mijn baby, maar ook voor mij. Erg fijn in een tijd waar je je enigszins overweldigend kan voelen.”
Sanne
(moeder van dochter 8 maanden)

Lorraine heeft mij bijzonder goed geholpen met praktische tips over hoe we onze peuterpuber-zoon een beetje kunnen temmen. Duidelijk kiezen welke strijd je wilt aangaan met je kind – en waar je de teugels wat meer laat vieren – heeft ons allemaal meer rust en minder driftbuien opgeleverd! Je kunt merken dat Lorraine brede pedagogische en praktische ervaring heeft.”
Mary
(zoon van 3 jaar & zoon 8 maanden)

Lorraine geeft hands-on advies, met humor en een scherp oog voor alle factoren in de situatie.”
Tessa
(zoons van 7 jaar & 5 jaar )

Dankzij de tips van Lorraine is ons bedritueel verminderd van +1 uur naar een kwartiertje. En valt onze zoon zelf in slaap! Ik kan haar iedereen aanraden!
Lot
(zoon van 3 jaar)

Lorraine heeft me op een fijne manier een spiegel voorgehouden. Als het nu even niet soepel loopt met de kids haal ik in gedachten haar checklist er bij en pas ik mijn communicatie aan.
Judith
(zoons van 5 jaar & 2 jaar)

Ik realiseer me nu hoe fijn het is om een grens te trekken. Daardoor kan ik er meer zijn en echt aandacht hebben, omdat ik weet dat ik straks met andere dingen die ik wil doen aan de slag kan. Daardoor zijn de kinderen ook pro-actiever en gaat alles sneller.
Tessa H.
(zoon van 8 jaar & dochter 5 jaar)

“Met de kennis en bewustwording die Lorraine me voor heeft gehouden, zorgde ik ervoor dat mijn dochter weer in een diepe slaap viel. Waar ik dat geduld en energie opeens vandaan haalde? De bewustwording wat mijn trigger was, een gebroken afspraak met mezelf. Dank Kies-Lorraine!!”
Noor
(dochter 1,5 jaar)

“Lorraine heeft ons geholpen met onze zoontjes van 5 en 2. Ze is een hele fijne sparring partner, die kijkt naar wat bij jou en je gezin past i.p.v. terug te grijpen naar de geijkte opvoed-methodieken. Ze weet je goed op je gemak te stellen en geeft je vooral niet het gevoel dat je dingen verkeerd doet, maar laat zien dat hetgeen je probeert met een paar kleine aanpassingen wel werkt. Ze neemt de tijd om ook in gesprek te gaan met je kind en weet de signalen die daaruit voort komen, om te zetten in concrete ideeën en plannen. Wat ik ook heel prettig vond, is dat Lorraine open staat voor input vanuit onszelf. Als wij iets tegenkwamen in onze zoektocht waarvan we dachten dat dat zou kunnen werken, dan werd dat door haar aangemoedigd. Hierdoor krijg je echt het gevoel dat je dit samen doet i.p.v. dat je de les wordt gelezen. Zelfs nu we even geen gebruik maken van haar diensten informeert ze nog wel eens hoe het gaat. Heel fijn! Wij zijn erg tevreden over Lorraine en zouden haar, als dat nodig mocht zijn, zeker nog een inschakelen voor hulp
Vincent & Irma
(zoons 5 en 2 jaar)

“Kies Lorraine is prettig, integer, zeer vakkundig en uiterst effectief! Zij heeft ons gezin fantastisch geholpen! Aanrader!”
Maite
(zoon 4 jaar & dochter 1,5 jaar)

“Wij hebben heel veel aan Lorraine gehad. Ze luistert, complimenteert, stelt de juiste vragen en zoekt samen met jou naar een geschikte handelswijze welke werkt voor iedereen (ouders en kind). Het is ook heel prettig om met haar te sparren, ze staat open voor je verhalen en vragen en dat kan heel prettig zijn voor een ‘beginnende’ mama. Wij raden haar zeker aan!!”
Malou
(Dochter 2,5 jaar & zoon 7 maanden)

“Het eerste jaar at hij alles. Ineens werd dit slechter en op een gegeven moment bij hij niks meer… Alles geprobeerd, maar het is alleen maar erger. Met de tips van Lorraine gaan we aan de slakken. Het duurde doorn, weed het steeds beter !! We hebben het weer gezellig aan tafel en dat is veel waard!”
Wendy
(Zoon 2,5 jaar)

“Dankzij de ouderschapscursus van Kies Lorraine weet ik nu beter wat ik het eerste jaar met mijn kind kan verwachten. Verschillende fases met bijbehorende uitdagingen komen voorbij en de tips zijn praktisch. Dit gaat mij helpen in het snel streven naar ritme en goed doorslapen van mijn kind!”
Claire
(zwanger 37 weken)

Lorraine heeft binnen ons netwerk vele gezinnen geholpen. Betrouwbaar en op een natuurlijke en professionele manier gaat ze te werk“.
Giel
(Dochter 8 jaar & zoon 6 jaar)

“Handige cursus voor jonge ouders om iets meer houvast te hebben doordat je een beetje weet wat je kunt verwachten, iedere baby is ten slotte anders.
Een praktisch verhaal met nuttige tips; een aanrader!”
Jos
(zwanger 36 weken)

“Lorraine heeft ons snel en professioneel geholpen nadat we via haar website contact hadden gezocht. Telefoon/email contact verliep soepel en de afspraken kwamen snel tot stand. Vragen over het stellen van grenzen bij onze hooggevoelige en strong willed dochter beantwoordde Lorraine adequaat, al na de eerste afspraak konden we onze stijl van benaderen aanpassen en zagen we resultaat in het afnemen van emotionele uitbarstingen bij onze dochter. We hebben twee afspraken nodig gehad om weer op het goede spoor te komen en zullen Lorraine zeker nog een keer benaderen als dat in de toekomst nodig is. ”
Ronald en Tiska
(dochter 5 jaar)

Erg fijne cursus gehad van Lorraine over hoe ‘over’leef ik mijn eerste jaar met mijn baby. Samen met mijn partner deze cursus gevolgd, erg fijn om extra oren te hebben, want je krijgt super veel handige tips en informatie! We voelen ons veel zelfverzekerder om dit spannende avontuur aan te gaan en om een zo fijn mogelijke start voor ons eerste kindje te creëren.
Ook veel handige tips over voeding en slaaptraining!
Ik zou na 6 maanden nog wel zo’n cursus willen.

Heel blij dat we dit hebben gedaan! ”
Elise
(zwanger 34 weken)

Na 4,5 jaar gebroken nachten – ja, zo’n 1600 nachten 😉 – is daar met Lorraine een einde aan gekomen. We hadden het zelf na al die jaren niet meer durven hopen. Alles hadden we geprobeerd, echt alles.. En ook een andere slaapcoach toen onze zoon bijna 2 was. De slapeloze nachten hadden ook grote gevolgen voor ons als ouders. Toen ik een nieuwe baan kreeg, wilde ik in de weken daarvoor nog 1 poging doen om een einde te maken aan onze slapeloze nachten. Maar wel met enige twijfel, want tja.. wat zou er nu nog werken, we hadden immers alles al geprobeerd. Ik kwam via Google bij Lorraine uit. Wat me zo aansprak was haar achtergrond als Pedagoog. Zij heeft dus veel meer kennis van en ervaring met het gedrag van kinderen dan iemand die enkel een cursus Slaapcoaching heeft gedaan. Ik heb Lorraine vanaf het begin aangegeven dat we toch een beetje sceptisch waren (omdat we eerder met een slaapcoach hadden gewerkt), maar na het zorgvuldige, uitgebreide telefoongesprek werd ik al enthousiast. Daarna heeft ze de moeite genomen om naar ons huis te komen voor een zeer uitgebreide intake met mijn man en mij. Door dit gesprek waren we allebei overtuigd dat we de stap moesten zetten met Lorraine. En we hebben daar geen moment spijt van gehad! Wat we zo fijn vonden, was dat Lorraine ontzettend toegankelijk is. Iedere dag gaf ze een uitgebreide reactie én ze is altijd per mail, app en telefonisch te bereiken. Naast de dagelijkse mailwisseling (ook in het weekend), video-belden we regelmatig. Ze werkt niet volgens 1 “vaste opzet”, ze denkt echt met je gezinssituatie mee. Ze is betrokken en geeft je veel aandacht. En ook als je om een bepaalde reden niet precies hebt gehandeld zoals afgesproken (bijvoorbeeld omdat onze zoon zich niet lekker voelde), dan toont ze empathie en geeft handvatten voor de komende nacht. Betrokkenheid, bevlogenheid, maatwerk, aandacht, empathie, professioneel… dat zijn woorden die bij ons opkomen als we terugkijken aan het coachingstraject met Lorraine. We zijn haar eeuwig dankbaar, want…. binnen 3 weken sliep onze zoon helemaal door in zijn eigen bed. We zijn nu bijna 2 maanden verder en hij is NOOIT meer zijn bed uitgekomen ‘s nachts.
Dankjewel, Lorraine!

Leonie en Victor
(Zoon 4,5 jaar)

Fijne intake, goed advies (voor het slapen van ons kindje) en een dagelijkse check-up per mail hebben ons precies de steun in de rug gegeven die we nodig hadden.”

Sander en Marry
(Zoon 1,5 jaar)